Wij willen hier geen perfecte lichamen, maar wel het lichaam dat je zelf aanvaardt. 

Actieve E-Fit

E-Fit is een medisch goedgekeurd toestel dat werkt op basis van EMS technologie. Elektro Musculaire Stimulatie die doelgericht de juiste spieren activeert. Door middel van 20 elektropads verspreid in een vest, broek, arm- en kuitgordels worden impulsen aangestuurd naar je spieren, je bindweefsel, je vetlaag en naar je huid. 

Het resultaat is een volledige work-out die 18x efficiënter werkt dan een fitnesssessie van 1,5 uur en dit in slechts 2x 20 minuten per week. Tijdens een E-fit sessie wordt er gelijktijdig meer dan 90% van je spiervezels geactiveerd. Tijdens een gewone training is dit slechts 30%. Bovendien worden ook de diepliggende en meest verwaarloosde spieren getraind.

Een E-Fit sessie vervangt 4 behandelingen: 90 minuten fitness, 30 minuten lymfedrainage, een anti cellulitis behandeling en vetverbranding. Door de E-Fit sessies verhoog je de stofwisseling met een hogere calorieverbranding en snellere vetverbranding.

Passieve E-Fit

Kan je door omstandigheden niet meer sporten? Heb je eens geen zin om te sporten? Last van chronische pijn?
 
Naast het actieve E-Fit systeem kan je bij ons ook terecht voor het passief E-Fit systeem met de E-Fit Beauty & Slim! Tijdens deze behandeling geniet je van 20 minuten me-time, ondertussen werkt de E-Fit Beauty & Slim aan jouw lichaam.
 
De elektrostimulatie zorgt voor een versteviging van de spieren en huid, probleemzones verminderen in centimeters en worden gelift, vermindert cellulitis!
Naast elektrostimulatie heeft dit systeem nog twee andere technologieën namelijk TENS impulsen en infrarood. TENS impulsen geven een directe verlichting van pijnprikkels door een verdovend effect. Infrarood werkt deugdzaam bij chronische pijnen en stimuleert het zelfgenezingsproces.
 
Daarnaast wordt ook de oorzaak van vele chronische pijnen aangepakt door de diepliggende spieren te verstevigen waardoor onder andere tussenwervelschijven ontlast worden. 

Copyright © 2023 Beau regard

contact

Neem contact met ons op voor alle vragen die jullie hebben. We helpen jullie met veel plezier verder!

Cosmedisch Instituut Beau regard
Bontinckstraat 108
9270 Kalken

+32 493 55 34 22 (Stefanie)

+32 492 02 39 70 (Julie)